Industriële producten stofvrij opslaan

In de metaal-, auto- en textielindustrie worden vrijwel dagelijks producten klaargemaakt voor transport. Wanneer de industriële producten vervolgens moeten worden opgeslagen, is het van belang om deze stofvrij op te slaan. De tophoezen van Sabé Verpakkingen zijn gemaakt van sterk LDPE folie, hebben een isolerende werking en zijn weer- en windbestendig. Met onze hoezen kunt u uw industriële producten stofvrij opslaan en beschermen tegen vocht en vuil.

 

Tophoezen op maat bestellen

Uw tophoezen worden op maat voor u gemaakt, in iedere gewenste kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte, ondoorzichtige hoes om uw industriële producten aan het zicht te onttrekken en zo te beschermen tegen diefstal. Bestellingen tot 1000 stuks kunt u eenvoudig plaatsen in onze webshop. Als u een grotere oplage wilt bestellen, vragen wij u contact met ons op te nemen via info@sabeverpakkingen.nl

 

  

Flexibele productie en snelle levertijden

Bij Sabé Verpakkingen produceren we de tophoezen in eigen beheer. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op uw specifieke wensen en ook kleinere oplages (van minimaal 50 stuks) leveren. We hanteren snelle levertijden om uw tophoes zo snel mogelijk op de gewenste locatie te kunnen bezorgen.

 

 

Heeft u vragen over onze Tophoezen?

Heeft u vragen over uw bestelling, onze producten of bent u op zoek naar algemene informatie over Sabé Verpakkingen? Wij zijn per e-mail of telefonisch bereikbaar via 0318- 520 298. Via onze website kunt u direct eenvoudig een proefmonster van uw tophoes en een offerte aanvragen. Met de tophoezen van Sabé Verpakkingen kunt u uw industriële producten beschermd en veilig stofvrij opslaan.

 

 

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen