Landbouwproducten veilig afdekken

Tijdens het transport of de opslag is het van belang uw landbouwproducten veilig af te dekken. Sabé Verpakkingen heeft hiervoor een geschikte oplossing ontwikkeld. Onze tophoezen zijn gemaakt van LDPE folie, een sterk folie dat isolerend werkt en uw producten beschermt tegen stof, vuil en vocht. Bovendien zijn de hoezen te produceren in een UV-bestendige kwaliteit en in dat geval ook uitermate geschikt voor langduriger buitengebruik.

 

Optimale bescherming voor uw landbouwproducten

De tophoezen worden op maat voor u gemaakt en passen daardoor altijd strak om de bovenzijde van de pallet, krat of bak die u gebruikt om uw landbouwproducten in op te slaan of te vervoeren. Met onze tophoezen kunt u uw landbouwproducten veilig afdekken. De hoezen worden onder andere gebruikt in en voor:

- Landbouw
- Agri
- Kwekerijen
- Reform producten
- (Kunst)gras
- Veevoer
 

  

 Verpakkingsmateriaal op maat

U kunt uw tophoezen in iedere gewenste maat en kleur bestellen. Zo leveren we ook zwarte, ondoorzichtige hoezen om uw producten te beschermen tegen diefstal. Bestellingen tot 1000 stuks kunt u direct plaatsen in onze webshop. Het is ook mogelijk kleine oplages (vanaf 50 stuks) te bestellen. Onze hoezen worden in eigen beheer geproduceerd, waardoor we zeer flexibel op uw wensen in kunnen spelen.

 

 

Meer informatie over tophoezen voor ARGI- producten

Wilt u meer dan 1000 stuks bestellen? Neem dan contact met ons op via info@sabeverpakkingen.nl. Wij helpen u graag uw bestelling succesvol af te ronden. Ook met vragen of opmerkingen over onze producten kunt u bij ons terecht via e-mail. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0318- 520 298. Vraag via onze website een proefmonster aan als u de tophoes eerst wilt uitproberen.

 

 

 

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen