Levensmiddelen stofvrij en hygienisch afdekken


Sabé Verpakkingen is de ontwikkelaar van LDPE tophoezen. Deze hoezen, gemaakt van LDPE folie, zijn waterafstotend en hebben een goede isolerende functie. Het folie is bestand tegen zuren en is bovendien zeer sterk. Door deze eigenschappen zijn LDPE tophoezen uitermate geschikt voor het stofvrij en hygienisch afdekken van levensmiddelen.

 

Levensmiddelen afdekken

De hoezen van Sabé Verpakkingen kunnen worden gebruikt voor het afdekken van onder andere:

- Boter, vet en zuivel
- Snoep en banket
- Dranken
- Snacks en sauzen

 

 

   

Tophoezen op maat

Alle LDPE hoezen voor het afdekken van levensmiddelen worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze altijd strak om de bovenzijde van de pallet en is een afwapperende afdekking van de producten verleden tijd. Omdat we alle hoezen zelf produceren, is het vaak al mogelijk om kleine oplages (vanaf 50 stuks) af te nemen.

 

 

Direct een offerte aanvragen

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal om uw levensmiddelen stofvrij en hygienisch af te dekken? Informeer dan nu naar de LDPE tophoezen van Sabé Verpakkingen; volledig op maat gemaakt, waardoor uw producten hygienisch worden verpakt. Met vragen over onze hoezen kunt u contact met ons opnemen via 0318- 520 298 of vraag direct via onze website online een offerte aan. 

 

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen