Medicijnen en pillen stofvrij afdekken

Tijdens het transport en de opslag van medicijnen en pillen wilt u uw medische producten stofvrij afdekken. De tophoezen van Sabé Verpakkingen zijn hiervoor zeer geschikt. Tophoezen zijn korte, plastic afdekhoezen die worden gemaakt van LDPE folie. Het folie is sterk en heeft een goede isolerende functie, waardoor uw medicijnen en pillen beschermd zijn gedurende het transport en de opslag.

 

Uniek afdekkingsmateriaal

De tophoezen van Sabé Verpakkingen zijn uniek op het gebied van tijdelijke afdekkingsmaterialen en worden onder andere gebruikt in de farmacie en chemie. Ze zijn zo ontworpen dat de hoes altijd strak om de bovenzijde van de pallet, krat of bak past. Bovendien wordt uw tophoes voor uw medische producten op maat gemaakt, waardoor u geen last meer heeft van afwapperende afdekking.

 

  

Bestellen en levering

Sabé Verpakkingen produceert de tophoezen in eigen beheer, waardoor de levering van kleine oplages (vanaf 50 stuks) mogelijk is en bovendien snel kan worden uitgevoerd. Onze tophoezen zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Wilt u een tophoes voor aanschaf eerst uitproberen? Vraag via onze website dan een gratis proefmonster aan. De meeste artikelen die u vandaag bestelt, kunnen morgen al worden geleverd.

 

 

Contact opnemen met Sabé Verpakkingen

Heeft u vragen over onze tophoezen of andere verpakkingsmaterialen voor farmacie of chemie? Of wilt u een bestelling plaatsen van meer dan 1000 stuks? Neem dan contact met ons op via info@sabeverpakkingen.nl of 0318- 520 298. U kunt ook eenvoudig direct online een offerte aanvragen.  

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen