Stofvrije opslag van losse onderdelen

Sabé Verpakkingen heeft een unieke oplossing ontwikkeld om uw metaalwaren, gereedschappen en andere losse onderdelen stofvrij op te slaan en te beschermen tijdens het transport. Tophoezen, gemaakt van LDPE folie, bieden de materialen stevige, hygienische bescherming tegen stof, vuil en vocht.

 

Optimale afdekking van uw materialen

Tophoezen zijn ontworpen voor een optimale afdekking van pallets, kratten en bakken. De hoezen worden op maat gemaakt en passen daardoor altijd strak om de bovenzijde. Met een tophoes van Sabé Verpakkingen heeft u dus geen last meer van afwapperende afdekking van uw materialen.

 

  

Oplagen en levering

De tophoezen worden in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kunt u uw specifieke wensen via korte lijnen kenbaar maken en kunnen we uw hoes ook in kleine oplages (vanaf 50 stuks) leveren. We doen er alles aan uw tophoes zo spoedig mogelijk op uw gewenste locatie te leveren. Via onze website kunt u een proefmonster aanvragen om de tophoes uit te proberen.   

 

 

Direct uw bestelling plaatsen

Bent u werkzaam in de automotive branche en wilt u gereedschappen, metaalwaren en losse onderdelen stofvrij opslaan? Kies dan voor de tophoezen van Sabé Verpakkingen waarmee uw producten zijn beschermd tegen stof, vuil en vocht. Plaats direct uw bestelling in onze webshop of vraag eenvoudig online een offerte aan. Voor een bestelling van meer dan 1000 stuks kunt u contact met ons op nemen via info@sabeverpakkingen.nl.     

 

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen