Toepassingen

Sabé Verpakkingen is ontwikkelaar en producent van de unieke LDPE 'Tophoezen'. Deze zeer sterke hoezen, gemaakt van LDPE folie, zijn waterafstotend, hebben een goede isolerende functie en zijn leverbaar in diverse formaten en diktes. Het folie is bestand tegen zuren en is bovendien zeer sterk.

Door deze eigenschappen zijn LDPE Tophoezen uitermate geschikt voor het stofvrij en hygienisch afdekken van o.a. voedingsmiddelen, industriële producten, medicijnen en landbouwproducten. Onze Tophoezen worden veel gebruikt in de (voedsel)verwerkende industrie voor het (tijdelijk) afdekken van bijvoorbeeld snoep, snacks, sauzen, zuivel, kunstgras, medicijnen of losse onderdelen, met name voor de tijd tussen productie en transport. 

 

Levensmiddelen stofvrij en hygienisch afdekken

Industriële producten stofvrij opslaan

Landbouwproducten veilig afdekken

Medicijnen en pillen stofvrij afdekken

Losse onderdelen stofvrij opslaan

 

 

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen