Tophoezen

Waarom wel met de grootst mogelijke zorg uw product produceren, maar deze niet met dezelfde zorgvuldigheid beschermen tijdens de verpakking, opslag en vervoer? De afdekhoezen van Tophoezen.nl beschermen uw product optimaal tegen invloeden van buitenaf; of u deze nu verscheept per pallet, krat of big-bag. De Tophoes biedt uitkomst: eenvoudig en snel in gebruik, herbruikbaar en volledig recyclebaar.

 

Toepassing

Tophoezen zijn zeer praktische en gebruiksvriendelijke, korte afdekhoezen (pallethoezen) die zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht en beschadiging door vallen met de sterke, flexibele pallethoezen van Tophoezen.nl

Door hun beperkte formaat en elasticiteit zijn Tophoezen universeel, eenvoudig en snel in gebruik, en vormen zij een uitstekend alternatief voor de traditionele pallethoezen en topvellen. Ook bij machinaal inwikkelen blijft de Tophoes altijd op zijn plek en biedt deze een optimale bescherming van de bovenzijde van uw pallet, krat of container.

 

Materiaal & Kwaliteit

Tophoezen worden gemaakt van recyclebaar thermoplastisch kunststof: LDPE (low- density polyethylene). LDPE is waterafstotend, een zeer goede isolator (warmte, elektriciteit) en heeft een goede slagvastheid. Hierdoor zijn de herbruikbare LDPE pallethoezen van Tophoezen.nl het perfecte product voor het beschermen van uw lading.

De afdekhoezen van Tophoezen.nl zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd; hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen vanaf slechts 19 cent per stuk. Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing.

Eerst zelf het gebruiksgemak van Tophoezen ervaren?

 

Proefmonster bestellen

Tophoezen

Voordelen

Altijd optimale bescherming

Tophoezen zorgen voor een optimale afdekking en bescherming van pallets, kratten, containers of big-bags. Bescherm uw producten tegen stof, vocht, diefstal en valschade met de sterke, flexibele Tophoezen.

Productie in eigen beheer

De Tophoezen zijn een product van Sabé Verpakkingen en worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunt u bij Tophoezen.nl terecht voor hoge kwaliteit LDPE pallethoezen; direct van de fabrikant. 

Diverse formaten, kleuren & diktes

Tophoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en diktes, zodat er altijd een geschikte variant leverbaar is voor uw toepassing. Bij grotere aantallen (3.000+ stuks) is iedere gewenste kleur mogelijk! 

Alle tophoezen Proefmonster bestellen